MC310 EC Monitor Milwaukee

225,00 KM

Dostupno
Kategorija:

Opis

Milwaukee EC Monitor MC310 je instrument namenjen merenju i konstantnom monitoringu nivoa elektro-provodljivosti (EC) u različitim vrstama rastvora. Viša elektro-provodljivost tj. EC vrednost određenog rastvora upućuje na višu koncentraciju soli u tom rastvoru.

Ovaj proizvod pripada seriji EC mernih instrumenata za monitoring renomiranog svetskog proizvođača “Milwaukee”. Namenjen je za korišćenje u hidroponici (u hidroponici EC vrednost nam zapravo govori koliko se hranjivih materija nalazi u vodi u kojoj se gaje biljke), akvaristici, poljoprivredi (kod određivanja kvaliteta zemljišta), ribarstvu, kontroli kvaliteta pijaće vode, kao i vode i/ili različitih vrsta rastvora u industriji. Ono što ovaj merač razlikuje od ostalih jeste mogućnost kontinualnog praćenja EC vrednosti, kao i mogućnost aktiviranja alarmnog sistema u momentu kada EC nivo analiziranog rastvora dostigne vrednost koju ste podesili na samom meraču.

Npr.: uključite merni instrument, podesivi točkić na meraču podesite na određenu vrednost (npr. na 2mS/cm), pritisnete opcijubelow, sondu ubacite u željeni rastvor, i merač će pored kontinualnog praćenja EC vrednosti uključiti alarm u vidu lampice onog trenutka kada EC vrednost Vašeg rastvora padne ispod zadata 2 mS/cm. Ukoliko imesto opcije Below, pritisnete opcijuAbove, alarm će se u tom slučaju uključiti onog momenta kada EC vrednost Vašeg rastvora poraste iznad zadate vrednosti od 2 mS/cm.

Milwaukee EC Monitor MC310 zadovoljava potrebe hobista, ali i profesionalaca! Prilikom korišćenja ovog mernog instrumenta neophodno je pridržavati se uputstva za upotrebu (uputstvo se dobija uz svaki kupljeni merač). Garancija na merač je 2 godine, a na sondu merača garancija važi 6 meseci.

Ovaj prenosni uređaj poseduje pregledan i lako čitljiv LED displej.